Unikatno darilo? Nič lažjega!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
happy birthday card beside flower thread box and macaroons

Valentinovo, poroke, zaroke, baby showerji, pa rojstni dnevi, božički in vse ostale priložnosti, ob katerih se pričakuje darilo, nemalokrat povzročajo sive lase. In prav lahko se zgodi, da ti v tej poplavi obdaritev umanjka kakšna ideja za res posebno darilo. Zato smo zbrali pet idej za unikatna darila. Darila za vse okuse, za mame, očete, ljubimce, nečake in seveda BFF-e 😉

5 idej za unikatno darilo:

  • Romantična ključavnica ljubezni
  • Boxipop – prvo poskočno darilo v Sloveniji na daljavo
  • Unikatni slikovni zapis zvoka
  • Posnetek ozvezdij na dan, ko sta se spoznala
  • Nogavice s podobo vašega prijatelja

Romantična ključavnica ljubezni

Ljubezen je eno najmočnejših čustev. Zaradi ljubezni so se dogajale vojne, v imenu ljubezni umetniki pišejo romane, snujejo najlepše pesmi, snemajo najbolj romantične filme. Ljubiti nekoga in biti ljubljen sta izvora največje sreče, zato ne čudi, da si ljudje, ko enkrat najdemo tisto pravo ljubezen, to želimo ohraniti za vedno. In ravno temu so namenjene ključavnice ljubezni.

unikatna darila

Redka so tako zelo romantična darila, kot je ključavnica s tvojim imenom ter imenom tvojega dragega ali drage, morda zapisom kakšnega za vaju posebnega datuma, celo osebnega posvetila. Unikatno darilo za zaljubljence!

Unikatni slikovni zapis zvoka

Si kdaj v življenju pomislil/a, kako so tvoje besede »Imam te najraje na svetu«, jok tvojega prvorojenca ali pa zaspani »mijauuuu«tvojega kosmatega ljubljenčka videti v sliki? Najverjetneje ne. Zato pa najrazličnejše zvoke tega sveta v svojem projektu Varishana Voice umetniško vizualizira priljubljena televizijska voditeljica Tara Zupančič.

Nariši mu, da ga imaš najraje na svetu, ovekoveči trenutek, ko je tvoj otrok prvič izrekel besedo »mama«, posnemi prijateljev najljubši citat, pesem, njegov smeh in sebi ter svojim najbližjim podari spomin, ki bo ostal za večno – ne samo v mislih in srcu, pač pa tudi viden očem. 

Posnetek ozvezdij na dan, ko sta se spoznala

Nočno zvezdnato nebo je s svojo neskončnostjo, magičnostjo in spremenljivostjo od nekdaj burilo človeško radovednost ter sprožalo občudovanje. In po novem si lahko steno svoje spalnice, otroške ali dnevne sobe okrasitš z unikatno sliko, ki uprizarja zvezdnato nebo na točno določen dan, točno določenega leta, iz točno določene točke na planetu.

unikatno darilo

Ovekoveči torej posnetek zvezdnatega neba v trenutku pomembnega dogodka: npr. nebo na dan, ko ste postali družina; nebo na noč, ko sta se spoznala; zvezde, ki so bile z vama na vajin poročni dan itd. 

Nogavice s podobo tvojega prijatelja

unikatno darilo

Priznaj, od nekdaj si si želel/a, da bi ti nekdo podaril nogavice s tvojo podobo 😊 No, četudi to ni tako, so nogavice s podobo obdarovanca izjemno unikatno in predvsem zabavno darilo. Sploh, če za tiskanje izbereš bolj duhovito fotografijo prijatelja ali prijateljice. Ali pa kužka, mačka, morda celo najljubšega TV junaka 😉

boxipop – prvo poskočno darilo v Sloveniji na daljavo

Boxipop nemudoma privabi nasmešek na obraz: kdo se namreč ne spomni onih animiranih filmov in v njih trenutkov, ko tisti »taslabi« junak od onega »tadobrega« junaka prejme velikansko darilo, ko pa tega navdušeno odpre, mu škatla v nos ekplodira in ga pusti najpogosteje z osmojenimi brki in presenečenim izrazom na obrazu? No, personalizirano unikatno darilo boxipop brkov prejemniku zagotovo ne bo osmodilo, ga bo pa s svojo poskočnostjo zagotovo presenetilo, navdušilo in nasmejalo ter mu ustvarilo nepozabno doživetje na daljavo.

boxipop izvirno darilo

Ne oklevaj, izberi fotografije, ustvari čisto svoj unikaten boxipop, pošlji ga prijatelju, sodelavcu, bratu, dragemu ali dragi in jim na svojstven in zabaven način pokaži, koliko ti pomenijo.

Oglej si še 7 povsem slovenskih idej za izvirna darila, ki jih sigurno še ne pozna

 

Povej naprej

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

prijava na boxipop novice

Poišči navdih in ideje za kreativna, inovativna in edinstvena darila za vse priložnosti. Prijavi se najbolj poskočne e-novice.

oblikuj

Izberite fotografijo iz vaše naprave, napišite besedilo, ali pa uporabite že pripravljeno grafiko iz naše boxiteke

kliknite na izbrano polje
besedilo
Izberete lahko le JPG ali PNG slike.
Pri nalaganju slike je prišlo do napake
Nalaganje slike je bilo preklicano ali pa je prišlo do napake
Izbrana slika je prevelika.
Izbrana slika je premajhna

Če boxipopa ne potrebuješ danes, še ne pomeni, da ti ne bo prav prišel čez nekaj tednov.

Te spomnimo?