Materinski dan: 4 sestavine za čudovito presenečenje!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Materinski dan je dan praznovanja!

Dan, ko mamicam vseh generacij na različne načine sporočimo, kako veliko nam pomenijo in kako zelo smo hvaležni za njihovo brezpogojno ljubezen in nasvete. Zadnje včasih resda ignoriramo in kasneje priznamo, da so imele prav. Predvsem pa smo hvaležni, da nam vedno neomajno stojijo ob strani. Nadaljujte z branjem in morda dobite novo idejo, kako se jim lahko zahvalite letos.

Podarite foto album

V digitalni dobi, ko imamo telefon vedno pri roki, običajno naredimo mnogo slik svojih malčkov, družine, sebe s partnerjem in izbrane pošiljamo svojim babicam, dedkom in prijateljem, da jim polepšamo dan. Letos lahko pobrskate po telefonih in naredite poseben nabor slik in jih umestite v foto album ter tako podarite bolj trajen spomin.

Skuhajte kosilo ali večerjo

Marsikatera mama bo priznala, da so njeni najljubši trenutki, ko se zbere celotna družina, v miru sede za mizo in poje kosilo ali večerjo brez hitenja. Ob tem seveda ne izostane obujanje spominov na lepe trenutke. Zbrskajte njen najljubši recept in nikakor ne pozabite pripraviti tudi sladice.

Pošiljite krasen šopek

Barvit šopek tik po prvem pomladnem dnevu zagotovo ne bo razočaral. Na spletu najdete številne cvetličarne, ki omogočajo dostavo krasnih šopkov v številne kraje. Izberite njeno najljubše cvetje, napišite prisrčno posvetilo in jo razveselite do prihodnjega snidenja.

Unikatna voščilnica boxipop

Novost na slovenskem trgu omogoča, da na voščilnico boxipop dodate poljubne skupne slike S Facebooka ali Instagrama, dodate ljubek pripis ali izbirate med simpatičnimi že pripravljenimi vizuali iz boxiteke. Voščilnico lahko pošljete tudi na drug naslov in ob odpiranju bo mamo ali babico zasul val barvitih konfetov in sreče. Unikaten spominček pa bo lahko shranila na poličko v dnevni sobi.

Vsem mamam želimo vam s soncem obsijan materinski dan!

Povej naprej

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

prijava na boxipop novice

Poišči navdih in ideje za kreativna, inovativna in edinstvena darila za vse priložnosti. Prijavi se najbolj poskočne e-novice.

oblikuj

Izberite fotografijo iz vaše naprave, napišite besedilo, ali pa uporabite že pripravljeno grafiko iz naše boxiteke

kliknite na izbrano polje
besedilo
Izberete lahko le JPG ali PNG slike.
Pri nalaganju slike je prišlo do napake
Nalaganje slike je bilo preklicano ali pa je prišlo do napake
Izbrana slika je prevelika.
Izbrana slika je premajhna

Če boxipopa ne potrebuješ danes, še ne pomeni, da ti ne bo prav prišel čez nekaj tednov.

Te spomnimo?