Iščeš izvirno darilo? Tukaj je top 7 idej

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
izvirno darilo

Se tudi vi vsako leto sprašujete kaj podariti vašim najbližjim ob rojstnem dnevu, obletnici ali praznikih? Obdarovanje je tisočletja star običaj, ki med nami vzbuja veselje in zadovoljstvo ter gradi medsebojno povezanost. Žal pa za mnoge izbira pravega darila predstavlja veliko obveznost in stres. Da bi se izognili nevšečnostim, ki jih s sabo prinese nepremišljeno darilo, smo za vas pripravili sedem idej za izvirno darilo, ki bo pričaralo nasmehe.

Zakaj izvirno darilo?

V današnjih časih obdarovanje povezujemo z nakupom materialnih dobrin in obiskom nakupovalnih centrov. Brez daljšega pomisleka o potrebah in željah obdarovanca izbiramo darila, pri katerih se velikokrat izkaže, da jih oseba sploh ne potrebuje. V nasprotju z oblačili, modnimi dodatki, parfumi in drugimi tipičnimi izbirami, je izvirno darilo velikokrat oblikovano posebej za obdarovanca. Tovrstna darila vsebujejo osebno noto in dajo obdarovancu vedeti, da nam je mar.

7 idej za izvirno darilo:

  • Ročno napisano pismo
  • boxipop poskočna voščilnica
  • Bonboniera Mojačokolada
  • Sestavljanka po naročilu
  • Personalizirana knjiga Mali junaki
  • BucketList dnevnik
  • Rajzefiber – Lov na zaklad

1.Ročno napisano pismo

Se še spomnite kdaj ste nazadnje napisali pismo?

V dobi digitalizacije ročno napisana pisma postajajo stvar pozabe. Zaradi njihove redkosti pa na njih gledamo s kančkom romantike in v nas vzbujajo občutke nostalgije. Vse, kar potrebujete storiti, je pripraviti mesto za pisanje ter preliti vaša čustva iz misli na papir.

Ročno napisano pismo je lahko zelo lepo in izvirno presenečenje.

Čeprav se sliši preprosto, je velikokrat težko najti prave besede in ubesediti željene misli, vendar verjamemo, da bo takšno pismo znal ceniti vsak in jim bo to izvirno darilo še dolgo ostalo v spominu.

2. Boxipop poskočna voščilnica

Če vam pisno izražanje ne gre od rok, vseeno pa bi želeli poslati osebno sporočilo, predlagamo boxipop. Boxipop je izvirno darilo, s katerim lahko najdražjim pošljete personalizirano voščilnico in hkrati poskrbite za obilo zabave. Sporočilo lahko hitro in preprosto obogatite z najljubšimi slikami ter z raznimi kreativnimi sporočili in grafikami.

boxipop izvirno darilo
Če želite doseči pravi WAU efekt, podarite boxipop.

boxipop darilo bo od odprtju poskrbelo za pravo presenečenje, ko bo poskočilo iz ovojnice in nebo obarvalo s konfeti.

Če iščete personalizirano in izvirno darilo, ki ga ni težko oblikovati, hkrati pa poskrbi za zabavo, je boxipop prava izbira.

3. Bonboniera Mojačokolada

Bi svoje personalizirano sporočilo želeli posladkati še z malo čokolade? Mojačokolada.si vam omogoča kreacijo slastne bonboniere po vašem okusu. To darilo je kot nalašč pripravljeno za vse sladkosnede, ki v bonbonierah iščejo za svojimi najljubšimi pralini. Pestra izbira pralin poskrbi da bodo vaši izbranci uživali prav v vsakem grižljaju in nikoli naleteli na ta neprijeten občutek, ko ugrizneš v pralino in okus ni prav nič podoben pričakovanemu.

Čokolada je vedno pravi odgovor.

Če torej iščete nekaj za vaše sladkosnede, vam priporočamo Mojačokolada.si.

4. Sestavljanka po naročilu

Izvirno darilo je nedvomno lahko tudi sestavljanka iz vaših najljubših fotografij. Vsi v spominu hranimo draga doživetja, ki smo jih ustvarjali s prijatelji, družino ali partnerji.

Zakaj bi ti spomini ostali ujeti le v fotografiji, ko pa jih lahko ponovno doživljamo ob sestavljanju puzzel.

5. Personalizirana knjiga Mali junaki

Odlična ideja je tudi knjiga Mali junaki. To izvirno darilo vaše izbrance popelje v svet dogodivščin in domišljije, kjer prevzamejo vlogo glavnega junaka. Knjige so namenjene otrokom od 0 pa vse do 102 leta starosti!

Odlično in izvirno darilo za naše male kratkohlačnike.

Sestavljena personalizirana dogodivščina bo nedvomno prebudila otroka v vsakem izmed nas.

6. BucketList dnevnik

Za vse, ki potrebujejo le malo poguma in spodbude, da se lotijo stvari, je tukaj BucketList dnevnik. Ta knjižica bo poskrbela za beleženje življenjskih trenutkov in vodila lastnike do željenih ciljev.

Dnevnik je izvirno darilo za vse mladoporočence, pare, starše, mame brez pavze in tiste, ki svoje življenje jemljejo kot dogodivščino.

7. Rajzefiber – Lov na zaklad

Naš zadnji predlog za izvirno darilo se nahaja v vzhodnem delu Slovenije in je namenjen vsem, ki bi si želeli avanturističnega obiska štajerske prestolnice. Lov na zaklad igralce preko oštevilčenih kuvert popelje na zabavno odkrivanje lepot Maribora in poskrbi za aktivno popoldne celotne družine. Seveda pa lahko z malo kreativnosti pripravite tudi lasten lov na zaklad in verjamemo, da bo tudi ta enako izviren.

Izvirno darilo za vse avanturiste.

Verjamem, da ste našli idejo ali dve za prihajajoče mesese obdarovanja. Če pa ste oseba, ki je bolj naklonjena DIY darilom in si radi umažete roke, si oglejte naš zapis o igrah, ki jih enostavno lahko ustvarite doma. Sami ali s svojimi otroki. Poskrbeli smo tudi za to, da boste z izdelavo porabili še odpadno embalažo in s tem še dodatno poskrbeli za manj smeti.

Povej naprej

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

prijava na boxipop novice

Poišči navdih in ideje za kreativna, inovativna in edinstvena darila za vse priložnosti. Prijavi se najbolj poskočne e-novice.

oblikuj

Izberite fotografijo iz vaše naprave, napišite besedilo, ali pa uporabite že pripravljeno grafiko iz naše boxiteke

kliknite na izbrano polje
besedilo
Izberete lahko le JPG ali PNG slike.
Pri nalaganju slike je prišlo do napake
Nalaganje slike je bilo preklicano ali pa je prišlo do napake
Izbrana slika je prevelika.
Izbrana slika je premajhna

Če boxipopa ne potrebuješ danes, še ne pomeni, da ti ne bo prav prišel čez nekaj tednov.

Te spomnimo?