Darilo za valentinovo: Zakaj je voščilnica boxipop prava izbira?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
darilo za valentinovo

Iščeš izvirno in zares zabavno darilo za valentinovo? Spoznaj boxipop, najbolj navihano in poskočno voščilnico pri nas.

Se tudi tebi zdi, da so klasične voščilnice skozi leta postale bolj stvar navade in so pač … dolgočasne? 🤷‍♂️ Še bolj zmoti občutek neiskrenosti, ker so si vse precej podobne, generične in tako nikakor ne izpolnijo svojega osnovnega poslanstva, ki je poskrbeti za izraz veselja in občutek sreče.

Hkrati večino standardnih voščilnic in čestitk žal čaka podobna usoda. Znajdejo se na dnu predala, ki poredko ugleda luč dneva. Vsi imamo ta predal.

Za valentinovo želimo svojim najdražjim sporočiti ravno nasprotno. Želimo jim sporočiti, da so unikatni, posebni in edinstveni. Spoznaj prednosti unikatne voščilnice boxipop, ki jo oblikuješ sam-a. Voščilnice, ki bo sporočala točno tisto, kar želiš. 

Novo darilo za valentinovo v Sloveniji

Podari prvo personalizirano voščilnico! Lahko staviš, da je tvoja boljša polovica še ni prejela. Pa tudi če jo je, ta sigurno ni bila enaka.

Dodaj (p)osebno noto

Pokaži koliko poznaš boljšo polovico in podari vajine lepe trenutke, čudovite spomine in skupne izkušnje. S pomočjo oblikovalnika enostavno prenesi slike z družabnih omrežij kot sta Facebook in Instagram, dodaj prikupen, duhovit pripis ali posvetilo, ali pa izbiraj med že pripravljenimi simpatičnimi vizuali iz boxiteke. Spodaj si lahko ogledaš posnetek, kako enostavno je uporabljati oblikovalnik boxipop. Na pomoč nam je priskočila čudovita in prijazna Jana Koteska.

Darilo za valentinovo s presenečenejem!

boxipop v obdarovanca skoči naravnost iz embalaže in ga zasuje z eksplozijo konfetov. Ko pa obdarovanec ugleda še sestavljeno kocko s stranicami vajinih fotografij, čudoviti občutki, pa tudi kakšna solzica sreče gotovo ne bodo umanjkali 😀

Unikaten boxipop tako nikakor ne bo romal v smeti, temveč kar na vajino polico v dnevni sobi. Prični z oblikovanjem in preseneti!

Povej naprej

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

prijava na boxipop novice

Poišči navdih in ideje za kreativna, inovativna in edinstvena darila za vse priložnosti. Prijavi se najbolj poskočne e-novice.

oblikuj

Izberite fotografijo iz vaše naprave, napišite besedilo, ali pa uporabite že pripravljeno grafiko iz naše boxiteke

kliknite na izbrano polje
besedilo
Izberete lahko le JPG ali PNG slike.
Pri nalaganju slike je prišlo do napake
Nalaganje slike je bilo preklicano ali pa je prišlo do napake
Izbrana slika je prevelika.
Izbrana slika je premajhna

Če boxipopa ne potrebuješ danes, še ne pomeni, da ti ne bo prav prišel čez nekaj tednov.

Te spomnimo?